Päivityspäivä: 3 Saattaa 2024
Anonim
Legendien liigan & kaksoispiste; MSI Siirry Knockout-vaiheeseen - Pelit

Sisältö

League of Legends MSI on menossa putoamisvaiheeseen, jossa 4 parasta joukkuetta taistelevat sen eteen, kuka tulee olemaan uudet MSI-mestarit. Jos et ole pysynyt kaikessa, voit lukea viimeisimmän viestini MSI: ssä saadakseni nopeuden.

Ennusteet

Viimeisessä viestissäni annoin ennusteeni kullekin kuudesta joukkueesta ja missä he päätyivät. Ryhmävaiheessa ennusteeni ovat olleet oikein - kuten epäilen, neljä jäljellä olevaa joukkuetta ovat:

• SKT T1
  • CLG
  • Flash-susia
  • RNG

Kaksi joukkuetta, jotka sijoittuivat 4 parhaan joukkoon, ovat Super Massive, joka päättyi 1-9 ja 6. sija. G2 päättyi viidenteen paikkaan ennätyksellä 2-8. Useimmat ihmiset ajattelivat, että tämä joukkue olisi voinut tehdä paljon enemmän, mutta he putosivat tasaisesti.

Knockout-vaihe

Ryhmävaiheen takana liikkumme siirtymävaiheeseen, jossa neljä muuta joukkuetta taistelevat mestaruuden puolesta. RNG, joka sijoittui alkuun ennätyksellä 8-2, nousee nyt kohti SKT T1: tä, joka sidottu kolmanneksi ennätyksellä 6-4. CLG sijoittui toiselle sijalle ennätyksellä 7-3 ja nousee vastaan ​​Flash Wolvesia, jotka sitovat SKT: n 6-4.

Ensimmäiset joukkueet, jotka tulevat siihen 13. toukokuuta, ovat RNG vs. SKT T1. Kun he kohtasivat aiemmin ryhmävaiheessa, he jakoivat pelit 1-1. RNG teki pelin 1 tässä vaiheessa todella helppoa, ja monien ihmisten silmissä he olivat joukkue voittaa. SKT T1 voitti toisen pelin, mutta RNG pääsi takaisin peliin muutaman kerran, kun he voisivat / olisivat voineet sulkea sen.

Mutta parhaimmillaan 5, asiat ovat paljon erilaisia ​​kuin 1. parhaimmillaan. SKT T1 sanoi, että he todella haluavat voittaa tämän turnauksen, koska se on ainoa, jota joukkue ei ole voittanut. Myös SKT T1 näyttää aina pelaavan korkeammalla tasolla parhaan 5: n aikana. RNG on kuitenkin tulossa pudotusvaiheeseen, joka näyttää todella kuumalta, ja näyttää olevan joukkue voittaa.

Seuraava sarja on CLG vs Flash Wovles 14. toukokuuta. Näillä kahdella joukkueella oli erilainen tarina ryhmävaiheessa, jossa CLG otti molemmat pelit Flash Wolvesilta. Molemmissa näissä peleissä Flash Wolvesilla oli mahdollisuus ottaa ylempi käsi, mutta CLG ei koskaan antanut sitä tapahtua. Parhaimmillaan molemmat joukkueet koetellaan ja heidän on opittava, mitä kukin joukkue haluaa pelata ja miten pelata sen ympärillä.

Kuka voittaa?

Viimeisessä viestissäni MSI: stä sanoin, että SKT T1 voitti, RNG 2. sija, CLG 3. sija ja Flash Wolves 4.. Mutta jotkut asiat kehittyivät eri tavalla, joten RNG: n ja SKT: n on tehtävä taistelu välierissä. Uusi ennusteeni on se RNG voittaa SKT: n ja menee sitten finaaliin. CLG voittaa Flash Wolvesin ja tulee sitten kohtaamaan RNG: n finaalissa. Finaalissa luulen, että RNG ottaa CLG 3-2: n, Mata on finaalin MVP.

Taistelussa kolmannesta sijasta SKT T1 menee Flash Wolvesin vastaisesti. SKT ei halua päätyä neljänneksi MSI: ssä, kun olet menettänyt puolivälissä RNG: n. SKT T1 ottaa Flash Wolvesin 4 peliin 3-1.

Varmista, että virität 13. toukokuuta alkaen, kuka voittaa MSI 2016: n.