Kirjoittaja: Joan Hall
Luomispäivä: 25 Tammikuu 2021
Päivityspäivä: 15 Saattaa 2024
Anonim
OpTic Gaming voittaa ja dollari; 1 & comma; 000 & comma; 000 ja Undisputed Halo Supremacy maailmanmestaruuskisojen 2017 jälkeen - Pelit

Sisältö

Ympäri maailmaa, sädekehä joukkueet taistelivat karsintojen kautta, jotta he voisivat olla osa ESL: ää sädekehä MM-kisojen 2017 finaalit. 12 joukkoa, jotka tekivät leikkauksen, tapasivat ESL-kampuksella Burbankissa Kaliforniassa kolmen päivän ajan kovaa kilpailua. Määränpää? Selvittää, kuka voisi nousta $ 1 000 000: lla ja jonka nimi on sädekehä Maailmanmestarit.

Kaikki 12 joukkuetta tulevat voimakkaiksi finaalien ensimmäisen päivän aikana

Kilpailun ensimmäisenä päivänä finaalissa joukkueet taistelivat kylvöpisteitä kohti kaksoispoistokannattimeen. Vaikka kukaan ei poistuisi, ensimmäinen päivä oli jokaiselle joukkueelle mahdollisuus aloittaa viikonloppu vahva ja asettaa äänen muille finaaleille. Kuten monet ennustivat, Pohjois-Amerikan joukkueet hallitsivat muualla maailmassa aloittamaan jännittävän ensimmäisen päivän, OpTic Gaming ja Team Liquid johtivat pakettia voittajien ryhmässä.

Str8 Rippin vs. TMMT Crowd Pleasers

Uskomaton loppu 1. päivään saakka Str8 Rippin ja TMMT Crowd Pleasers tapasivat päivän lopullisen hävittäjäryhmän kuumassa 7-sarjan parhaana. Str8 voitti sarjan kolme ensimmäistä peliä, kun CTG voitti kolmannen voiton sen jälkeen, kun APG laski maapallon alle 10 sekuntia jäljellä kellon ajan.

CP palautettiin kolmella suoralla voitolla yrittäen suorittaa käänteisen pyyhkäisyn ja ilmoitti rikastimen kolmannen voiton jälkeen. Yleisö meni villiinsä kohti peliä 7, ja huone oli täysin jaettu. Sarjalla, joka on sidottu 3-3, Str8 onnistui pysäyttämään CP: n ja ottamaan sarjan lopullisen voiton Regret Slayerissä ja siirtymään voittajien ryhmään.

Str8 Rippin voittaa 4-3.

OMG! Mikä päättyy 1. päivään! @ Str8Rippin voittaa pelin 7 Slayer ja sarjan vs. Crowd Pleasers #HaloWC pic.twitter.com/BP2w5Wyc2x

- ESL Halo (@ESLHalo) 25. maaliskuuta 2017

Kaikki lämpenee finaalien toiseen päivään

Päivän 2 lopussa vain neljä joukkuetta siirtyisivät viimeiseen kilpailupäivään. Fab Gamesin esporttien vaikuttavasta suorituskyvystä huolimatta viimeinen eurooppalainen joukkue lähti kotiin keskipäivällä.

EnVy vs. Luminosity Gaming

Kun olet ottanut kovan tappion Splycelle, joka laskeutui heidät häviäjiin, EnVy aloitti uskomattoman voittoputken koko päivän 2. Kaikki EnVy-listalla pelattiin korkealla tasolla, mikä loi suuria kutsuja ja suorittamalla kytkinpeliä, koska he eivät ole esittäneet toisiaan poistettiin tiimi jälkeen joukkue. Päivän viimeisessä sarjassa EnVy jatkoi terrorismin hallintaa Luminosity Gamingia vastaan.

Se oli tässä sarjassa, jossa Hukella oli mikä oli epäilemättä koko mestaruuden suurin peli. Hän suoritti virheettömästi Killing Frenzy -työkalun Needlerin kanssa Game 2: ssa Rig Slayerissä, ennen kuin Snip3down otti huolellisesti suunnatun otoksen varmistaakseen toisen voitonsa siitä, mitä lopulta tuli 4-0-pyyhkäisyksi.

EnVy voittaa 4-0.

Se on @HukeFPS, jossa on kiusaaja Frenzy vs @Luminosity @Halo-MM-kisoissa tässä @elgatogaming #ElgatoRewindissa. pic.twitter.com/Slh9SdlZTn

- Team EnVyUs (@TeamEnVyUs) 25. maaliskuuta 2017

Team Liquid vs. OpTic Gaming

Päivän viimeinen sarja oli Team Liquidin ja OpTic Gamingin välillä. Nestettä, vaikka se tuli ulos NA-karsinnoista toisessa paikassa, pidettiin finaaliin alittavana. Kuukausi-ikäinen roster, joka ei ollut koskaan voittanut turnausta yhdessä, osoitti epäilijöilleen väärin jokaisen voittaneen voittajaryhmän kanssa. Ottelun lopullisessa voittajaryhmässä he kohtasivat OpTicin pääsemään 3. päivän lopulliseen voittajaryhmään.

OpTic oli hallitsevassa asemassa Liquidiä vastaan ​​voittamalla ensimmäiset kolme peliä. He pyrkivät jatkamaan voittoputkeaan Game 3 Truth CTF: ssä. Liquid taisteli kovasti ja voitti ensimmäisen pelin sarjaan, jossa oli kytkimen maadoitettu punta Rayneesta, jotta pisteet olisivat 3-1.

Viimeinen ponnistelu ei kuitenkaan riittänyt pysäyttämään OpTicin yli kaksinkertaistamasta Liquidin pisteitä Empire Strongholdsilla, lopulta lopettamaan pelin 4 pisteillä 100-44 - turvaamaan paikansa Grand Finaalissa.

OpTic Gaming voittaa 4-1.

Päivän 2 loppuun mennessä OpTic Gaming, Team Liquid, Team EnVy ja Str8 Rippin olisivat viimeiset neljä joukkuetta, jotka näkevät finaalin 3. päivän.

Optic Looks vie sen koko päivän 3

ESL Halo -maailmanmestaruuskilpailun 2017 kolmas päivä oli kiistatta turnauksen vilkas päivä. Katsotaanpa nopeasti joitakin kohokohtia.

EnVy vs. Str8 Rippin

EnVy ja Str8 tapasivat ensimmäisenä 3 päivän häviäjiä. EnVy oli taistellut häviäjiä pitkin ja oli 12-pelin voittoputkella, joka lähti heidän sarjoihinsa Str8: a vastaan, joka oli palannut 4-0: sta Liquidiä vastaan. poistaa Splyce turnauksesta. Jos Str8 voitti sarjan EnVy: tä vastaan, he voisivat saada kostaa Liquidille finaalien lopullisessa häviäjissä. EnVy ei kuitenkaan aio antaa sitä tapahtua.

Envy voitti kaksi päivää lähinnä toisesta päivästä lähtien, kun heillä oli hämmästyttävä 100-36 voitto. Str8 näytti siltä, ​​että he voisivat palata, kun he asettivat ensimmäiset kaksi lippuaan pelin 4 ensimmäisten minuuttien aikana Totuus CTF: ssä, mutta EnVy palasi Huken ja Mikwenin jälkeen, kun molemmilla oli Overkills ja rajattu kolme lippua peräkkäin Str8: n poistamiseksi. toinen häviäjiä.

EnVy vs. OpTic Gaming

Vaikka Liquid lopetti voittonsa, EnVy katsoi jatkavansa aggressiivista hyökkäyskampanjaansa vuoden 2016 maailmanmestareita vastaan. OpTic ei kuitenkaan halunnut antaa EnVylle voittoa niin helposti. Jännitteet juoksivat korkealla, molemmat puolet olivat kieroutuneita tappamisnauhoja, koska molemmat yrittivät murtaa 2-2 solmun pelissä 1 Coliseum CTF: ssä ennen kuin peli meni ylitöitä. Frosty pääsi OpTicin lipun OT: n ensimmäisellä hetkellä ottamaan sarjan ensimmäisen voiton. Pelissä 2 Plaza Slayerissä OpTic otti kahden viimeisen minuutin aikana ohut johtoaseman varmistaakseen toisen voittonsa peräkkäin syksyn 2016 mestareita vastaan.

. @OpTicGaming vie pelin 1 OT: ssä! #HaloWC pic.twitter.com/UfiYXpf2fb

- ESL Halo (@ESLHalo) 26. maaliskuuta 2017

Otettuaan kaksi tappiota peräkkäin OpTicia vastaan, EnVy aloitti pelin 3 ottamalla johtoaseman Rig Strongholdsissa. EnVy oli noussut 48-0 johtoon, ennen kuin OpTic lähes lopetti EnVyn kappaleissaan ja otti pelin 100-63. CTF: ssä Game 4: ssä OpTic oli valmis ottamaan koko sarjan kotiin, rajaamalla yhden lipun. Mutta se vei kaiken hyökkäävän energiansa tukahduttamaan Envyn täysistunnon lehdistön. Nopeasti temppelipelissä OpTic keskittyi kaiken pitämään EnVyä uudelleen ryhmittymässä, kun he pelasivat joka toinen kello, edes tajuamatta, että he olivat voittaneet, kunnes huone räjähti hurraamalla, kun viimeiset sekunnit loppuivat kellon.

OpTic Gaming voittaa 4-0.

Mikä INSANE palaa @OpTicGamingista !! #HaloWC pic.twitter.com/XjEsmOalEu

Jälkeen hämmästyttävä matka koko Halo World Championship 2017, OpTic Gaming tuli jälleen maailmanmestariksi ja todistaa, että he ovat tämän vuoden suurin Halo-tiimi maailmassa.

Ennen kuin mestarit saivat palkinnon kotiinsa ja saivat hyvin ansaittua lepoa, sain kysyä Lethulilta muutamia kysymyksiä haastattelussa, joka julkaistiin alun perin ESL-sivustolla.