Smite World Championship Day 3 & kaksoispiste; Finaalit

Päivityspäivä: 7 Saattaa 2024
Anonim
Smite World Championship Day 3 & kaksoispiste; Finaalit - Pelit

Sisältö

Panokset olivat korkeat vuoden viimeisenä päivänä Smite MM-kisat Atlantassa, Georgia. 2,5 miljoonan dollarin arvoinen korkean panoksen arvo.

Erittäin kilpailukykyisen päivän jälkeen kaksi puolifinaalia, Pohjois-Amerikan kognitiivinen Prime ja Euroopan titaani tulivat päälle. Voit lukea syvällisen toisen päivän selostuksen täällä ja haastatteluja sekä Cognitive Prime että Titanin kanssa.

Lohdutusottelu (kognitiivinen punainen vs. SK-pelaaminen)

Kolmannen ja neljännen paikan lohdutuskilpailu alkoi päivän tapahtumista. Pohjois-Amerikan kognitiivinen punainen kasvot Euroopan SK Gamingin kanssa ampui 400 000 dollaria. Molemmilla joukkueilla on ollut onnistunut turnaus viime viikonloppuna ja jokainen tuntui tasaisesti.

Game One

Kognitiivinen punainen vei ensimmäisen veren varhain 5 minuutin merkin kohdalla ja Divios vauhditti kaksinkertaista tappiota. Kognitiivinen punainen jatkoi tätä vauhtia ensimmäisten kymmenen minuutin ajan, kun kulta oli johtava ja kokemus 4-1 kuolemasta. Pian tämän jälkeen SK Gamingin Zyrhoes otti kolme kognitiivisen punaisen jäsentä sitomaan pisteet 4-4. SK Gaming vie ensimmäisen Gold Furyn 12 minuutin ajan, ja ne näyttävät uudelleen ryhmittyvän karkean käynnistyksen jälkeen.

Kognitiivinen punainen onnistuu ottamaan toisen Gold Fury- ja Fire Giantin muutamassa minuutissa ja asettamaan paineen SK Gamingille joukkueen taisteluilla. 28 minuutin kuluttua Cognitive Red tuhoaa SK Gamingin Titanin ja voittaa ensimmäisen ottelun.

Pelin kaksi

SK: n täytyy voittaa tämä ottelu, jotta se pysyy taisteluissa kolmannen sijan kanssa. Kaksi minuuttia toisen ottelun aikana kognitiivinen punainen saa ensimmäisen tappion. SK Gaming soittaa hieman puolustuskykyisemmin ja eludes Cognitive Redin hyökkäykset ottelun kymmenen ensimmäisen minuutin ajan pitäen Cog Redin pistemäärän 3-0.

Kognitiivinen punainen voittaa ensimmäisen Gold Furyn ja Fire Giantin 18 minuutin pituisella merkillä, mikä kasvattaa kultaa 15 000: lla. SK Gaming ei näytä katkaisevan taukoa ja kamppailevat tappamaan minkä tahansa Kognitiivisen Punaisen. Pisteet pysyvät 11-0: ssa kognitiivisen punaisen osalta 20 minuutin ottelun aikana. Cognitive Red ottaa 23 minuutin kohdalla kaikki SK Gamingin ja menee vihollisensa Titanin puoleen. He voittavat Titanin ja varmistavat kolmannen sijan Smite Maailman mestaruus.

Finaalit (kognitiivinen Prime vs. Titan)

Kun 800 000 dollarin erotus palkintorahassa on ensimmäisen ja toisen sijan välillä, molemmat joukkueet tuovat kaikki ne, jotka he ovat saaneet Smite Maailman mestaruus. Kognitiivinen Prime, joka edustaa Pohjois-Amerikkaa ja Titania Euroopan alueelta, on parhaimmillaan viidestä otteluista.

Peli 1

Sekä Cognitive Prime että Titan potkivat pelin pois hyppyjuhlilla kartan keskellä, jossa näytetään finaalissa tapahtuvan urheilullisuuden ja hauskanpidon taso. 4 minuutin pelattavan pelin jälkeen joukkueen taistelu hajoaa Cognitive Prime -pelissä, joka voittaa 4-1 tappamissa.

Kognitiivinen Prime ottaa ensimmäisen Gold Furyn 8 minuutin kohdalla ja johtaa kultaa ja kokemusta. Kognitiivinen Prime tappaa toisen ja kolmannen Gold Furyn, jota seuraa Fire Giant, kun se hallitsee karttaa täydellisesti 30 minuutin kohdalla. Neljännen kultaisen raivon jälkeen kognitiivinen pääministeri menee Titanin vihollisen Titanin jälkeen ja voittaa ensimmäisen ottelun.

Peli 2

Toinen ottelu alkaa Kognitiivisen Punaisen piirustuksen avulla, joka piirtää ensimmäisen veren ensimmäisen minuutin kuluessa. Kognitiivinen Prime's MLCSt3alth hallitsee pelkästään 3 tappaa pelin alussa. Kognitiivinen Prime ottaa kultaisen raivon 7:30 -merkin kohdalla ja taas 13:30 -merkin kohdalla.

Kaksikymmentä minuutin pelin jälkeen Titanilla ei ole torneja, ja Kognitiivinen Prime hallitsee suurinta osaa kartasta. Kognitiivinen Prime tappaa Fire Giantin ja neljännen Gold Furyn, edistäen heidät yli 20 000 kultaa ja kokemusta. Kognitiivinen Prime varmistaa finaalin toisen voiton Titania vastaan.

Peli 3

Titanin on voitettava tämä ottelu pysyäkseen kilpailussa, 800 000 dollaria rivillä. Hi-Rez-analyytikot ovat vakuuttuneita siitä, että tämä on Titanin loppu, kun kolmas ottelu alkaa. Kognitiivinen Prime turvaa ensimmäisen veren 2 minuutin kohdalla, mutta peli päätyy nopeasti 2-2: een seuraavien 6 minuutin aikana. Titan ottaa Cognitive Prime -turnauksen kello 8.30 ja tarttuu 3 tappiota 5-2 johtoon. Titan ottaa ensimmäisen Gold Furyn ja voittaa toisen joukkueen taistelun, joka johtaa nyt 9-5.

Titanin Ataraxia hallitsee kolminkertaista tappiota 17 minuuttia ja Titan voittaa toisen Gold Fury ja Fire Giantin. 34 minuutin pelattavan pelin jälkeen Titan ajaa Cognitive Prime's Phoenixes -peliin ja tullut ulos tämän hämmästyttävän paluun pelin aikana.

Peli 4

Kognitiivinen Prime hikoilee nyt, alun perin ajatellen finaalin olevan 3-0. Neljäs peli alkaa Titanilla varmistamalla ensimmäisen veren kolme minuuttia.

Molemmat joukkueet pelaavat entistä puolustavammin ja 9 minuutin kuluttua joukkueen taistelu hajoaa Titanin johtavan 6-2 kanssa. Titan käyttää tätä vauhtia turvaamaan ensimmäisen kultaisen raivon, mutta kognitiivinen pääministeri aloittaa toisen joukkueen taistelun sulkemalla aukon 12-10 Titanin kanssa.24 minuutin kohdalla Titan voittaa toisen kultaisen raivon ja tappaa 4 Cognitive Prime: n pelaajia.

Titan menee sitten ottamaan Fire Giantin ja tekee viimeisen painostuksen Cognitive Prime's Titanille. Titan sitoo finaaliin voittamalla tämän neljännen ottelun, kun kaksi menee peliin viisi.

Peli 5

Cobb Energy Performing Arts Centerin energia on uskomatonta. Sen jälkeen, kun tuntui olevan varma asia Cognitive Primeille, Titan yllätti kaikki piilottamalla kaksi viimeistä ottelua. Viides ja viimeinen ottelu alkaa, kun Titan ottaa johtavan joukkueen taistelun jälkeen. Molemmat joukkueet pelaavat hyvin puolustuksellisesti ja toinen joukkueen taistelu hajoaa yhdeksän minuutin kuluttua, kun Cognitive Prime otti suurimman osan Titanista johtamaan 6-4.

Kognitiivinen Prime ottaa ensimmäisen Gold Furyn ja hallitsee seuraavaa joukkueen taistelua, 14-6 Cog. Kognitiivinen Prime tappaa toisen kultaisen raivon ja todella hallitsee karttaa. Pitkän ottelun jälkeen Kognitiivinen Prime voittaa Titanin tulemaan Smite Maailmanmestarit!

Kiitos, että tarkistat SWC: n kattavuuden GameSkinnyssä. Sisaretuotteemme Gamer Launch on ylpeä virallinen web-sivusto SMITE-klaaneille, kiloille ja joukkueille!