Luomispäivä: 5 Elokuu 2021
Päivityspäivä: 5 Saattaa 2024
Anonim
DreamHack Winter 2016 & kaksoispiste; Hearthstone Grand Prix Recap - Pelit

Tänä vuonna Hearthstone Grand Prix järjesti lopullisen tapahtumansa viikonloppuna DreamHack Winter 2016: ssa. Pelaajat kilpailivat toisiaan vastaan ​​ja toivovat voittavansa osuutensa 27 500 dollarin palkintopotista. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että tämä oli ensimmäinen merkittävä tapahtuma, jossa pelaajat voivat ansaita pisteitä vuoden 2017 osalta Hearthstone Championship Tour.

Tapahtuman kaksi ensimmäistä päivää koostuivat enimmäkseen Sveitsin 9-kierroksesta. Tapahtuman tässä vaiheessa monet fanien suosikit poistettiin. Pelaajat, kuten Firebat, Sjow ja Reynad, eivät onnistuneet siirtymään seuraavalle kierrokselle. Jopa maailmanmestari Pavelin puolustaminen epäonnistui vasta 4-4.

Sveitsiläisen vaiheen jälkeen loput 16 pelaajaa kilpailivat yhdellä eliminointiturnauksella. Vaikka monet tunnetut pelaajat eivät onnistuneet tekemään tätä kierrosta, jotkut pysyivät. Yksi fanien suosikki oli Complexity Gamingin SuperJJ. Kun olet mennyt 7-2: een Sveitsin vaiheessa, SuperJJ näytti olevansa kiistellyt Grand finaaleista. Hänen toiveensa päättyivät kuitenkin 8. kierroksella, kun suhteellisen tuntematon pelaaja, Weghuz, voitti hänet 3-1.

Weghuz jatkoisi finaaliin, jossa hän vastaisi GamerOrginin Mitsuhidea vastaan. Mitsuhide oli ensimmäinen, joka vei veren ja voitti ensimmäisen ottelun Druid-kannella Weghuzin Zoo Lock -kannelle. Weghuz kuitenkin löi takaisin Druid-peilin ottelun ja voitti Weghuzin Zoo Lock -kannen. Mitsuhide ei kuitenkaan mennyt helposti alas. Hän pystyi voittamaan kaksi viimeistä peliä Hunter-kannella, voittamalla Weghuzin Druid-kannen sekä hänen Warriorinsa, jolloin hän voitti sarjan lähellä 3-2. Heidän eeppisiä Grand finaaleja voidaan seurata alla:

Mitsuhide voitti voitollaan 8 000 dollaria, mutta myös ansaitsi 15 Hearthstone Championship Tour -pisteet vuoden 2017 piiriin. Loput palkintopotista jaettiin toisen sijan Weghuzin ja kolmannen / neljännen sijan Und33d: n ja TheFallenin välillä.

Lisäksi nämä pelaajat, samoin kuin kaikki muut 16 parhaan joukkoon sijoittuneet, palkittiin Hearthstone Championship Tour -pisteet. Nämä pisteet antavat näille pelaajille hyvän alun siinä, mikä lupaa olla jännittävä vuosi Hearthstone Championship Tour.